search icon

Съдби

Любо профука 100-те бона от "Къртицата"!

Любо, който получи 100 000 лева от „Къртицата“, останал без стотинка, разказаха приятелите му

Любо, който получи 100 000 лева от „Къртицата“, останал без стотинка, разказаха приятелите му.

Всичките му планове как ще се отдаде на собствен бизнес и ще направи онлайн магазин отидоха на кино заради Рут.

Певицата завъртя главата му още в предаването, а след това направи аборт и стана негова. Двамата се отдадоха на бурна връзка, пътувания в чужбина, скъпи почивки и нощни клубове.

Вместо да вложи пари в бизнеса си, мачото тръгна по акъла на разглезената певица. Той първо си купи маркови дрехи и захвърли тези, с които влезе. След това си нае апартамент в София, за да е близо до любимата си и близо до станалите му вече любими заведения и нощни развлечения. Разбира се, сметките там плащал той, понеже е кавалер, а тя дама. След като изцуцали неговия хонорар и наградата, Рут започнала да се държи надуто и да страни от него, понеже нямала какво повече да дои.



Въпреки това те ту се разделят, ту се събират, но докато тя се прави на строга учителка и се зъби на останалите в „Музикална академия“, баскетболистът също решил да припечели от предаването. Затова той почти прекарва времето си там и е коментатор на всичко, което се случва. Малко странно звучи човек, който не разбира от музика да говори компетентно за изпълненията на другите, но пък му плащали някакви мижави пари и срещу тях той бил готов да се закълне, че всеки певец има ангелски глас или да критикува изпълнението на друг.

Рут вече го е превърнала в послушно кученце и големият мъжага изпълнява всичките й капризи. От самочувствието му пред нея не е останала и следа и той само дето не върти опашка. Иван и Андрей пък му обещали работа в екипа на Къртицата, но през пролетта.

Свързани новини