search icon

Звездите

Горилите на Мария задръстили НДК

Охранителите на фолк певицата Мария задръстили гримьорните на НДК по време на концерта по случай рождения ден на „Планета“, твърдят хора от екипа

Охранителите на фолк певицата Мария задръстили гримьорните на НДК по време на концерта по случай рождения ден на „Планета“, твърдят хора от екипа.

Откакто се залюби с бизнесмена Хриситян Гущеров, Мара се движела денонощно с яки мъжаги, които я придружавали навсякъде, пише blife.bg.

На последния концерт на "Пайнер", който се състоя преди дни в София, изпълнителката пристигнала в НДК с многобройна охрана, която предизвикала напрежение сред екипа на „Пайнер“, който изпипвал последните детайли пред спектакъла.



Освен предвождана от напомпани мъжкари, Мария довела и дъщеря си Марая, която изгледала участието на майка си в една от гримьорните зад кулисите.



Освен това Мария е единствената изпълнителка, която е била в самостоятелна гримьорна. Неотдавна певицата се сдоби и с личен шофьор. Половинката й Християн Гущеров искал любимата му да се чувства сигурна и щастлива.

Свързани новини