search icon

Звездите

Евън Рейчъл Ууд защитава правото на орална любов

Американската актриса Евън Рейчъл Ууд защити правото на жената на сексуални наслади

Американската актриса Евън Рейчъл Ууд защити правото на жената на сексуални наслади.

Заради отрязани сексуални сцена във филма "Да се влюбиш до смърт" 26-годишната американска актриса изригна срещу Кинематографичната асоциация на американските цензори (MPAA).

Филмът бе обозначен със знака "R", който предупреждава за наличието на откровени сексуални епизоди и на сцени с насилие. Въпреки това, за да го пусне по екраните, MPAA изкопчи от създателите му съгласието да бъде махната сцената с оралния секс с участието на двамата герои – Чарли Кънтримен в изпълнение на Шая Лебьоф и Габи Банай на Евън Рейчъл Ууд.

В блога си Ууд пише: "Сцената, където двамата главни герои правят "любов" беше махната, просто защото някому се е сторило, че ако един мъж прави орална любов, това ще "смути" някого. Но сцените, където хората са убивани с взривяване на главите им… останаха непипнати".

Според актрисата решението на MPAA показва, че американското общество потиска сексуалността на жената. С твърде нецензурни изрази, актрисата заявява, че жената също има "право на наслада".

Ууд работи в киното и театъра от 10 години. Дъщеря на актьор и режисьор, тя неведнъж е играла гола, без изобщо да се притеснява. Това лято тя роди момче от съпруга си Джейми Бел. Шая Лебьоф пък е израснал в семейство на танцьорка в нощен бар и цирков клоун, пише БГНЕС.

Свързани новини