search icon

Звездите

Джулия Робъртс се отказва от киното?

Актрисата не може да оставя децата си за дълго време сами

Джулия Робъртс обмисля да спре да работи, за да може да прекарва повече време с децата си.

Звездата от "Хубава жена", омъжена за оператора Даниел Модър, признава, че й е било трудно да остави близнаците си Хейзъл и Финеъс, за да върне на работа през 2004г.

Първите й опити да бъде майка и работеща жена не са толкова успешни, пише БГНЕС.

"Първият път, когато започнах работа след като вече имах Фин и Хейзъл, беше една пиеса в продължение на четири месеца. Те бяха на година и половина и в театъра имаше едно местенце, където те да могат да си играят, а синът на Пол Ръд беше по-малък от тях. Изглеждаше перфектно, "аз да съм на работа, докато те спят и нищо в живота ни няма да се промени".

"Работих 18 години, когато родих Хейзъл и Фин преди почти девет години. Почувствах, че съм заслужила това време у дома си, в моят кухня и по цял ден в леглото с тези две малки човечета. Почувствах, че това е моят подарък за самата мен. Имах късмета да работя много, работех усърдно и бях посветена на това и тогава спечелих тази кутийка за бижута живот и почувствах, че имам това право."

Нещата не стават по-лесни, когато близнаците порастват, а Джулия, която ражда и сина си Хенри през 2007г., почти отказва роля в последния й филм "Август: Графство Осейдж", защото "я заболяло сърцето" при мисълта да остави трите си деца.

Свързани новини