search icon

Любопитно

Райна избяга от "ВИП Брадър" заради Константин

Фолк певицата Райна върза зверска тенекия на „ВИП Брадър Ол Старс"

Фолк певицата Райна върза зверска тенекия на „ВИП Брадър Ол Старс".

След като потвърди участието си в риалитито, подписа договор, снима визитка за предаването и бе включена в сценария, тя внезапно изчезна от полезрението на продуцентите.

Пилето от Сандански така и не се появи в понеделник вечер в Нови хан за живото предаване, за да влезе в къщата с останалите съквартиранти.

„10 души влизат в къщата днес. Те ще се присъединят към двете Златки, които вече са там", обяви Ники Кънчев в понеделник вечерта. Но в крайна сметка хората, които прекрачиха прага на Големия брат, бяха само 9. До последния момент продуцентите чакаха Райна да дойде и да изпълни ангажимента си за участие в риалитито. Но тя не се появи и не даде никакви обяснения за внезапното си изчезване.

„Не знаем защо не дойде", признаха пред „Всеки ден" хора от екипа. Те разкриха, че Пилето е била включена в предварителния сценарий, но понеже я нямало, се наложило в движение да разместват реда на влизане на участниците, надявайки се, че просто закъснява, но все пак ще се появи. Когато тя така и не дошла, се наложило Ники Кънчев да обяви край на предаването половин час преди планираното. „Нямахме какво повече да пуснем, затова прекъснахме малко нелепо, но беше по-добре, отколкото да оставим водещия да се чуди какво да прави в ефир", разказаха още от екипа на риалитито.

Те продължават да умуват какво да правят с отсъстващата Райна. Не могат да се начудят защо ги е поставила в такава неудобна ситуация, след като уж всичко е било уговорено

Според запознати певицата е отказала в последния момент участието си, след като научила, че й готвят капан. Тя получила информация, че в някакъв момент в шоуто ще влезе бившият й интимен приятел Константин с мисия да я провокира. Притеснена, Райна буквално изчезнала.

Феновете на фолкаджийката вече се притесняват къде е тя и какво става с нея. Миналата седмица Пилето обяви мистериозно: „Риск печели, риск губи, дано този път рискът си струва... Ще ми липсвате...". Това разтревожи много хора, които се зачудиха къде ли отива Райна. В музикалната й компания „Пайнер" не знаеха какво се крие зад тези нейни думи. Мистерията стана още по-голяма, след като фолк дивата изключи телефона си и така и не го включи дни наред. Въпреки това тя продължава да пуска свои снимки във фейсбук, но не дава обяснения за плановете си за бъдещето.

Свързани новини