search icon

Звездите

Обраха DJ Дамян

Мобилният му телефон изчезнал от…тоалетната

DJ Дамян станал обект на нагла кражба.

Мобилният му телефон изчезнал от…тоалетната.

Той доста често си сменя телефоните, но не за да робува на модата и да си купва нови марки и модели, а защото често остава без тях. Комбинацията от натоварената му програма и типичната за артистите разсеяност му изигравали лоша шега от време на време.

Тотално без контакти и телефон той остана миналата година, когато празнуваше рождения си ден на своята половинка Ваня в елитно заведение. Развълнуван от празника и много поздравления и подаръци, той си забравил апарата в сепарето, като си тръгвали, пишат от skandalno.net

Още като стигнал до колата си, се сетил, че му няма най-важното и се върнал.  Но явно машинката хванала крилца и излетяла. Или някой бил по-бърз и по-ловък от него.

Тогава Дамян изживял истински кошмар да си възстанови контактите. Отнело му близо месец да открие всичките си приятели и познати  и отново да ги запамети. Като се заклел, че няма да допусне това да му се случи отново.

Тази седмица обаче диджеят отново останал без телефон. Той бил домакин на парти с Джина Стоева в пловдивски клуб.

В разгара на весeлбата отишъл до тоалетната  по лични нужди, но взел със себе си машинката, за да не му я откраднат от масата.

Отнесен от свои мисли обаче, я забравил на мивката в тоалетната. Пет минути по-късно се сетил и хукнал да я търси, но се оказало, че е изчезала.

Цели два дни Дамян неиство отправял молби да му бъде върната картата с контактите, а кредецън да задържи апарата за себе  си. 

Това обаче не се случило. бесеият диджей подал жалба в полицията и си купил чисто нов апрат с чисто празна карта.

Свързани новини