search icon

Любопитно

Саката гушва 300 бона!

Стойко Сакалиев ще прибере тлъста сума след края на шоуто ВИП брадър

Стойко Сакалиев ще прибере тлъста сума след края на шоуто ВИП брадър.

Но не от пребиваването си в къщата - чаровният бивш футболист има да получава 150 000 евро от ЦСКА.

Парите са компенсация за Саката заради неизпълнени клаузи и неизплатени суми по договора му с "червените".

Стойко игра за армейците с известни прекъсвания в периода 2003 - 2007 година. Саката успя да прецака любимия си ЦСКА през лятото, когато клубът беше пред фалит и в Борисовата градина цареше пълен хаос.

Чиновниците на "червените" са пропуснали да обжалват решението на съда за компенсация и вече са изпуснали срока и са длъжни да я платят.

Новият стар шеф Александър Томов е обещал на Саката да му плати до края на годината, което обаче хич не е сигурно. Но така или иначе рано или късно любимецът на феновете на ЦСКА ще си получи дължимото.

Заради Сакалиев "червените" си навлякоха куп проблеми. Клубът с години се съди с бургаския "Нефтохимик" заради спорове по сумата на трансфера му в София, пише ''България Днес''.

Пачките, които Саката има да получава, са далеч по-големи от уговорения от ''ВИП брадър'' хонорар. За влизането си в къщата Стойко е получил "само" около 30 000 лева.

Водещият мотив на футболиста е бил да направи шоу в къщата, а не само да прибере сумата.

Сакалиев вече прави и планове как да харчи парите от ЦСКА. Една от идеите му е да купи собствен апартамент на дъщеря си Любомира, в който тя да живее, когато порасне. Саката, разбира се, ще зарадва и сестра си Марина, която живее в Италия.

Заглавна снимка: Bulphoto

Свързани новини