search icon

Звездите

Кери Уошингтън чака бебе

Актрисата Кери Уошингтън очаква първото си дете само няколко месеца след като мина под венчило, съобщават американски медии

Актрисата Кери Уошингтън очаква първото си дете само няколко месеца след като мина под венчило, съобщават американски медии.

36-годишната актриса се омъжи за състезателя по американски футбол Намди Асомугха на интимна церемония през юни и сега двамата са на път да станат родители. "Тя е в около четвъртия месец", разкри запознат източник пред списание "Ю Ес Уикли".

Звездата, която ревностно пази личния си живот, отказва да говори за него публично и преди време разкри, че е болезнено за нея да не споделя открито за сватбения си ден. "Мразя да пазя тайни, това е най-лошото нещо за мен, защото винаги искам да говоря за това. Аз наистина пазя личния си живот. Опитвам се да се разголвам емоционално в работата си и да не сдържам нищо. Давам всичко от себе си в моята работа...Така че работата ми принадлежи на всички, защото това е изборът, който направих. Но животът ми принадлежи на мен", каза Кери, пише БГНЕС.

Свързани новини