search icon

Любопитно

Божинов: Говорих с адвоката си, съдя лъжците!

Предаването не се излъчва вече втора седмица

“Добре съм, не съм бит, нищо ми няма. Лъжците отиват на съд. Не го знам този сайт какъв е. Вече говорих с адвоката ми и отиват на съд. Бях шокиран от тази измислица.”

Това заяви за “24 часа” Валери Божинов, след като самият той научил, че “в петък срещу събота бил пребит пред дискотека в Пловдив и захвърлен в храст”.

Дезинформацията пусна сайтът “Топспорт”, според който футболистът отнесъл бой от пияна младежка компания и към 4 сутринта лежал безжизнен в храстите край река Марица.

Впоследствие от сайта прехвърлиха вината към шефа на охранителна фирма "ДАИКС" Георги Фърцов, който им съобщил "новината". Валери е категоричен, че с адвоката му няма да оставят лъжата ненаказана.

В дните след “инцидента” Валери тренираше с “Локо” (Сф) напълно здрав.

“И майка ми се обади, не може да проумее какво става. Тя беше дошла при мен миналата седмица да ми помага за детето. Бяхме заедно във времето, в което уж съм бил пребит. В Пловдив изобщо не съм ходил. Бях си в София. И мой приятел от Русе също беше дошъл на гости”, разказа Валери.

От полицията, разбира се, отрекоха Божинов да е бит в Пловдив.

За футболните си планове и похвалите от директора на “Левски” Христо Йовов Валери заяви: “Ще играя след 1 януари. Къде - ще видим. Нормално е и “Левски”, и ЦСКА да искат да се подсилват с добри играчи. Дали сме говорили - не е коректно да коментирам.”