search icon

Top stories

Елена Станулова плаши по светски събития

Жена, тунингована на макс събира погледите от известно време по светски събития

Жена, тунингована на макс събира погледите от известно време по светски събития. Огромните устни, тоновете грим, прическата, тип Мария Антоанета и провокативното облекло няма как да не привлекат вниманието и на най-разсеяния гост.

Супер изкуствената кокона обаче е не коя да е, а дъщерята на голямата българска актриса Искра Радева - Елена. Госпожица Станулова, която преди време водеше телевизионна игра в предаването на Гала, сега е станала неузнаваема, пише Lifestyle.bg.

Трансформацията и започна преди 4 години, когато красивата брюнетка Елена лъсна с нов бюст. Според клюките - подарък от гадже милионер.

След като се обяви публично за "топ красавица" момичето се изруси до перхидролено и напомпа джуки до пръсване. Но овен скандален външен вид бившата служителка в Министерството на транспорта прави впечатление и дръзко поведение. Тя обикаля с навирена глава и дава наставления на придружаващите я господа.

Говори се, че поддържала тази външност благодарение на щедро спонсорство, за което се отплаща, както подобава. Но това са само слухове... 

Свързани новини