search icon

Любопитно

Сестрата на Лияна: Тя е чиста душа

"Човек с много положителни качества"

Зорница, сестрата на Лияна, останала шокирана от коментарите по адрес на певицата.

По принцип красавицата се старае да стои далече от медиите. Всичко, което се изписа за сестра й обаче, я провокира да каже мнението си публично.

"Многобройните негативни публикации, които излизат относно сестра ми, ме карат да се съмнявам, дали няма някаква кампания срещу нея. Още преди да влезе в Къщата на VIP Brother започнаха да излизат какви ли не измислени статии.

Например, в медиите излезе, че хърка толкова силно, че съквартирантите няма да могат да спят от нея. После в къщата стана ясно, че Лияна е единствената, която не хърка, при това го разкриха самите VIP обитатели. Много ме нараниха и статиите, които я изкарват лоша майка, а дъщеря й Дениз просто я обожава и дори на рождения й ден й подари статуетка за най-добрата майка", каза Зорница, цитирана от Blife.bg

Сестрата беше категорична, че не иска да оправдава изпълнителката, нито пък твърдяла, че е идеална.

Това, което й правело впечатление е целенасоченото представяне на Лили в негативна светлина. Тя обаче имала много хубави качества, на които изобщо не се наблягало, а в същото време съквартирантите я обявиха за най-милия човек в къщата. Това не било поза за пред камерите, а наистина била такава. Освен това е изключително чувствителна и по тази причина Зори я съветвала да не влиза в риалитито.

"Категорична съм, че това, което представя VIP Brother за нея, е много далече от истинския й образ и го правят само с цел да се трупа рейтинг за предаването. Лияна е чиста душа, човек с много положителни качества. За мен е била и като майка, и като сестра, най-близкият ми човек в живота и много ме боли от това какви неща се пишат за нея.

Фалшивият морал на някои от съквартирантите също е нещо, което не харесвам във VIP Brother. Но това е много характерно за българския манталитет - да не гледаме себе си, а да обвиняваме другите. Защо Лияна не се държи по този начин и не си позволява да съди хората? Просто тя е деликатен човек, който уважава другите и заслужава същото отношение", добави Зорница.

Свързани новини