search icon

Любопитно

Лют скандал между жените във "ВИП Брадър"

Лют скандал между жените във "ВИП Брадър" докара до истеричен рев бизнесдамата Ваня Червенкова

Лют скандал между жените във "ВИП Брадър" докара до истеричен рев бизнесдамата Ваня Червенкова.

Причина за сълзите станаха думите на социоложката Мира Радева, която я упрекна, че не дава адекватни съвети на боркинята Станка Златева за личния й живот. "Ти си мъжът в тази връзка. Много го потискаш", каза Ваня на Мира, а спортиската я подкрепи: „Вярно е, Мирче, много го стискаш за гушата, бе“, допълни Станка.

Социоложката се оттегли в другата стая, за да изплаче на певицата Ирина Флорин огорчението си от чутото. "Ама тая интерпретация е много невярна - че съм го смазала. Не познават нито мен, нито Иво, за да се месят в моя личен живот", ядоса се тя. И нападна задочно Станка - че била опака, а не личало на лицето й. После пък жегна Червенкова, че била пълен провал в личния си живот, пише ''Всеки ден''.

"Писна ми 10 години да слушам едно и също – че съм силна жена. А аз съм сама", изплака Ваня. "Много е гнусно! Това, че съм сама в живота, кого касае? А това, че са стреляли по мен...", редеше през сълзи Ваня. И през сълзи посъветва световната шампионка по борба да не слуша съветите на Мира Радева. Станка напразно се опитваше да я успокои. Сълзите на Ваня накараха всички да обърнат гръб на социоложката, която се оказа като в небрано лозе. Накрая бизнесдамата намери сили да каже на Мира, че й прощава.

„Аз на убийците съм си простила, че на теб ли няма да простя“, й каза тя. Но думите й не успяха да убедят никого, че краят на конфликтът между двете е факт.

По-рано в Къщата пък се разигра любовна сцена. Попфолк певицата Лияна изглежда влюбена в боксьора Тервел, след като реши да му покаже искрена ревност.

Пред камерите на "ВИП Брадър" тя се отнесе като силно обидена към спортиста, защото е предпочел Йоана пред нея в една от вчерашните мисии. И подхвърли многозначително: "Нали знаеш, че във всяка история чист е мъжът".

Певицата си призна чистосърдечно, че наистина се е почувствала пренебрегната от Тервел. Той пък й отвърна, че си прави грешни изводи и се оттегли преди началото на дългите обяснения от хубавицата.

Свързани новини