search icon

Любопитно

Парис Хилтън влиза във VIP Brother

Продуцентите готвят поредната порция красота за зрителите

Продуцентите на VIP Brother готвят поредната порция красота за зрителите.

След миналогодишното участие на Памела Андерсън, тази година в най-обсъжданата къща в България ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън - Парис.

Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства като американска принцеса и има пълното основание за това.

Тя има всичко. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари, пишат от paparazzi.bg

17-те продуктови линии с марката на Парис - обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят.

Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Хилтън е известна като един от пионерите на риалити телевизията. През 2003 г. прави запомнящо се участие в риалити шоуто "The Simple Life" и заедно с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш, пише cross.bg.

През 2009 г. получава наградата "иноватор на риалити телевизията".

Има и редица участия във филми и сериали като „Ориндж Каунти - кварталът на богатите", „Вероника Марс и „Лас Вегас".

Свързани новини