search icon

Съдби

Алисия погрозня от мъка по Ники

Фолк певицата Ася Дойчева искрено се надява Николай Михайлов да се върне при нея

Фолк певицата Ася Дойчева искрено се надява Николай Михайлов да се върне при нея.

Изпълнителката на „Ара Мюзик“ все още не може да приеме факта, че националният страж е вече минало. Тя продължава да лее сълзи и да се обнадеждава, че с футболистът ще се съберат. Дори смело твърдяла наляво и надясно, че връзката им за нея не е приключила.

Нейна близка обаче разкрила, че това е невъзможно: „Ники изобщо не се интересува от нея. Тя цяло лято бе на море в Лозенец, в компанията на приятелката си Александра, вместо да бъде с футболиста. Ники нито веднъж не дойде да я види“.

Тревогите от разлъката повлияли доста зле на Алисия. Тя занемарила външния си вид, а кожата й се състарила и сбръчкала, пише в. „България Днес“, цитира hotarena.net.

Дружката й разказва, че от раздялата страда и малкия Валерко – певицата изобщо не намирала време за него и е отдала майчинските си задължения на баба му. 

Междувременно фолк певицата изригна в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Този път поводът бе, че медиите са извъртяли нейни думи, като в резултат е излязло, че певицата обижда хората, които не слушат чалга, наричайки ги простаци.

Свързани новини