search icon

Звездите

Алек Болдуин показа дъщеря си

Алек Болдуин показа новородената си дъщеря Кармен за първи път

Алек Болдуин показа новородената си дъщеря Кармен за първи път.

Държейки дъщеря си в ръце, актьорът разказа колко е щастлив, че се е появила в живота му. "Аз съм толкова щастлив и благословен, изпитвам всички тези неща, които човек чувства, когато има бебе", казва Болдуин.

Макар че в момента Кармен има сини очи като баща си, Алек се надява да стане толкова привлекателна, колкото съпругата му, която е инструктор по йога."Надявам се тя да изглежда като майка си. Какво губене на време би било да се оженя за жена като тази, а детето да прилича на мен", шегува се актьорът.

Съпругата на Болдуин Хилария казва, че като повечето новородени дъщеря й се променя всеки ден. "Тя прилича на себе си... всеки ден се променя толкова много", разказва майката. 29-годишната брюнетка споделя, че майчинството й харесва и не може да престане да гледа малката си дъщеря.

"Честно казано това е сбъдната мечта. Всеки ден имам проблеми със съня, защото искам да я гледам. Това е любов, от която боли. Искам да съм сигурна, че тя е добре във всеки един момент... просто е неописуемо", казва Хилария.

Кармен се роди на 23 август и щастливият Болдуин веднага сподели щастливата новина в Туитър, пише БГНЕС.

Свързани новини