search icon

Любопитно

Ники Кънчев: Това ще е най-емоционалният сезон на VIP Brother

"Това ще бъде сезонът на тайните”

„VIP Brother ще запази своята схема, но ще има много нови неща. Този сезон ще бъде много емоционален. Това ще бъде сезонът на тайните”, сподели в студиото на „Здравей, България” водещият на предаването Ники Кънчев.

Той каза и няколко думи за стъклената къща на VIP Brother. Следващата седмица там ще бъде излъчвано предаването „На кафе” с Гала, като ще влязат няколко човека от „ВИП жури”, които ще избере победителя.

За самата къща на VIP Brother Ники Кънчев сподели, че ще е много уютна и стилна. Съквартирантите със сигурност ще се чувстват добре.

Участниците в предаването ще бъдат от „нетипичните” ВИП-ове. Някои от тях ще са национална гордост. Това ще са хора от много високо ниво.

Известният водещ и меломан коментира предстоящия концерт на Роджър Уотърс „Стената”, като каза, че самият той не е гледал спектакъла.

„Който очаква да има фойерверки и шоу като на „Рамщайн”, ще остане разочарован. Уотърс подхожда много философски, на моменти дори повече пресъздава и внушава, отколкото пее. Той е много интересен човек. Ще се включат и български деца, което е изрично негово желание", допълни той.

Ники Кънчев сподели и интересни факти за познанството си с барабаниста на „Пинк Флойд” Ник Мейсън.

Свързани новини