search icon

Любопитно

Ирен Онтева и Христо Сираков заживяха заедно

След злополучния край на връзката си с италиански бизнесмен блондинката се върнала при бащата на детето си

Ирен Онтева отново си спечели сърцето на поочукания вече бохем Христо Сираков, научи "Всеки ден".

След злополучния край на връзката си с италиански бизнесмен блондинката се върнала при бащата на детето си.

Тя била щастлива, че Сираков я приел отново в дома си, още повече, че така можела да бъде близо до сина си Кристиан.

Родителските права върху детето бяха присъдени още преди години на Ицо Стоте манекенки, тъй като той е далеч по-платежоспособен от Ирен.

Това бе и един от малкото случаи в България, когато съдът отсъжда на бащата да поеме грижите върху детето, вместо на майката.

Ирен Онтева решила да се върне при застаряващия плейбой, след като италианецът Давид Бучолини я заряза. На бизнесмена му писна да спонсорира неуспешните начинания на любимата си и решил окончателно да я остави.

В крайна сметка Ирен побързала да възстанови поохладнелите си отношения с бащата на сина си. Те дълги години враждуваха помежду си, скандалите бяха неотменна част от срещите им заради детето, но очевидно и двамата са се кротнали след безбройните афери и връзки, които преживяха.

Още преди няколко месеца бизнесменът, който претърпя нещастна любов и с брадърката Зара, се оплака, че вече месеци наред го мъчи самота. "Имам пари, но какво от това, като всяка вечер си лягам сам", сподели вече застаряващият плейбой, при това с изтъняваща банкова сметка, макар сам да твърди, че е милионер.

Явно страхът да остане сам го е съкрушил съвсем и затова е склонил отново да се събере с Ирен, коментират негови приятели.

Свързани новини