search icon

Звездите

Джейсън Стейтъм за малко да се удави у нас!

Холивудската звезда Джейсън Стейтъм се оказа на крачка от смъртта. Актьорът едва не се удави по време на опасна каскада

Холивудската звезда Джейсън Стейтъм се оказа на крачка от смъртта. Актьорът едва не се удави по време на опасна каскада.

Инцидентът станал в събота по време на снимки в изкуствено езеро. Актьорът отказал дубльор по време на една от каскадите и решил сам да я направи.

„Ще го направя сам, не е толкова сложно“, заявил актьора. За нещастие се оказало, че е надценил силите си.

Атлетичният мачо потънал във водата и не могъл да изплува. След което на снимачната площадка изпаднали в ужас.

Няколко каскадьори и спасители веднага се хвърлили във водата, за да го търсят. Успели да го извадят, но едва го свестили.

Чакащата наблизо линейка незабавно го откарала в болница. След няколко часа под лекарско наблюдение Стейтъм бил изписан без опасност за живота и заминал за София.

Въпреки шока от случилото се, актьорът настоял да се върне на работа и да продължи снимките. И категорично отказал да си вземе почивка за възстановяване.

Късно в събота вечерта в столицата се прибраха и останалите актьори от продукцията, а на летището кацна и Харисън Форд. „Благодарен съм на Бог, че съм жив и че мога още да работя, коментира Стейтъм след инцидента.

Целият екип на „Непобедимите 3“ е застрахован срещу злополуки. И ако нещо се случи с някой от актьорите обезщетението е за милиони долари, пише "Всеки ден", цитира hotarena.net.

Свързани новини