search icon

Любопитно

Денис си търси нова котка

Кандидатките трябва да отговарят на няколко условия

Денис Ризов организира мащабен кастинг, за да си намери нова Котка.

Кандидатките трябва да отговарят на няколко условия. Разбира се, важно е да са красиви и млади и да обичат да се забавляват.

Едно от изискванията е да нямат силикон и да си падат по чалга, поне в известна степен.

Преднина в предпочитанията на журито ще имат хубавиците, които могат да ходят на палци, така че екипът призовава всички, танцували балет, да се пробват.

"Котката е една от емблемите на шоуто. И Виктория и Кристин, които изпълняваха тези роли в предишните сезони на предаването, се доказаха като любимки, както на зрителите, така и на целия ни екип. Двете бяха много различни една от друга и за новия сезон ние ще търсим момиче, което да е различно, интересно и да подхранва мъжкото въображение", каза бившият любим на Наталия Симеонова, Денис.

Заедно с издирването на Котка ще има кастинг и за други момичета, които искат да станат част от екипа на шоуто. Те също трябва да бъдат красиви, да обичат да се забавляват и да споделят освободения дух на предаването.

"Момичетата в шоуто ни са неизменна част от него. Освен че помагат по време на снимки, те неизбежно се превръщат в любимки на зрителите и на многобройните ни гости", допълни Ризов.

Така че ако искате да опитате късмета си, качвайте снимки в цял ръст ТУК. Екипът на шоуто ще се свърже с одобрените кандидатки и ще ги покани на специален кастинг през първата седмица на месец септември.

Свързани новини