search icon

Top stories

Топ коафьорката Вили Боршукова преби 8 жени!

Топ коафьорката Вили Боршукова съвсем скоро ще се озове на съд

Топ коафьорката Вили Боршукова съвсем скоро ще се озове на съд. Шефката на известна верига салони за красота, наскоро преби 8 жени и вече се води следствие срещу нея.

Бившата шампионка по джудо се опита да опровергае слуховете и категорично отрече да е влизала в скандал или физическа саморазправа. От полицията обаче потвърдиха, че инцидент наистина е имало и коафьорката е следствена по случая.

Mиналата седмица стилистката нахлула в конкурентен салон и пребила осем жени. Тя обвинила една от фризьорките, че има тайна връзка с мъжа й.

Случаят за хулиганство с опасен рецидив е поверен на разследващия полицай Константин Николов. Внесена е жалба с входящ номер № 39397 от 12.08.2013 година.

Криминалистите разполагат с показанията на 4 фризьорки срещу агресорката Виолета Боршукова. А две от тях са приложили и медицински свидетелства от Военна болница, за травмите вследствие на юмручната саморазправа.

В Софийската районна прокуратура жалбата срещу коафьорката е с входящ №32614 с дата 12.08.2013. В документа до прокуратурата хулиганските действия на русокосата джудистка са описани детайлно, приложени са и документи за материалните щети, нанесени от Боршукова във фризьорския салон.

Самата Вили Боршукова твърди, че е научила за побоя от медиите. Което предизвика съмнения, че има проблеми с душевното си здраве, пишат от „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Свързани новини