search icon

Звездите

Бащата на Майкъл Джексън го кастрирал

Майкъл е бил химически кастриран, за да не загуби високия си глас.

Личният лекар на покойния Майкъл Джексън - Конрад Мъри, направи шокиращи разкрития, свързани с Краля на попа. Д-р Мъри описа бащата на именития певец като "един от най-ужасните бащи в историята" и даде обяснение за това голямо свое обвинение.

Той твърди, че родителят на изпълнителя - Джо Джексън, е подлагал сина си на недопустими процедури, за да изкара повече пари от детето си, поддържайки гласа му висок максимално дълго време, пише британският вестник Sun.

Нещо, за което лекарят заговори още през 2018 г., малко след кончината на Джо. "Фактът, че Майкъл е бил химически кастриран, за да не загуби високия си глас, не може да бъде обяснен с думи", казва Мъри. "Беше толкова страшно, че не можеш да си представиш", са думи на Майкъл, с които Мъри цитира довереника си пред изданието. Според д-р Конрад Мъри покойният мениджър е използвал медикаменти, с които да направи така, че гласът на сина му да остане висок възможно най-дълго време.

„Той (Майкъл), е бил подложен на химическа кастрация, за да поддържа високия си глас и това не са празни думи”, казва медикът във видеообръщение след смъртта на Джексън-старши, цитиран от Woman.bg.