search icon

Top stories

Гримьори и фризьори окепазиха момите и Виктор

Участничките в "Ергенът" масово недоволстват от турските стилисти

Участничките в "Ергенът" се оплакват от лошата работя на гримьорите, участвали в предаването, което се снима в Турция. "Уменията" си те прилагат не само на момите, но и върху самия Виктор, който в един от епизодите се появи в толкова гелосана прическа, че предизвика насмешка у зрителите, видя Hotnews.bg.  Да не би Шопов да го е облизал, шегувахе се зрители с доста старомодната прическа на Виктор.

Денис е една от момите пък, които не пестят критики към гримьорите. На въпрс на фен защо изглеждат толкова зле по време на коктейлите и официалните вечери, туркинята е абсолютно категорична:"Просто нивото на гримьорите и фризьорите в Турция е много по-ниско от това в България. Въпреки че те бяха уж тези, които се грижат за грима и прическите на актьорите в турските сериали", обясни момата. 

Според официалната информация за визията на всички участници се грижат топ стилисти от южната ни съседка, които обличат дамите и ги гримират, като обръщат внимание за прическата и маникюра им. Според повечето момичета обаче, те сами си слагали лак на ноктите и опитвали да се срешат, за да не попаднат в лапите на турските фризьори. Снимките по 12 часа на ден също не давали възможност на професионалните стилисти да си свършат работата както трябва.

Свързани новини