search icon

Интимно

Маги Джанаварова лекува изневяра с импланти

Призна, че са й слагали рога с колежка

Маги Джанаварова лекува шок от изневяра със силикон. Певицата сподели в интервю за Нова телевизия, че животът рядко я е поставял „на колене”, но за сметка на това ситуациите, в които това се е случвало, са били достатъчно силни, за да я разклатят. Последната такава била нейна връзка, приключила миналото лято. „Причината за раздялата беше предателство. Да видиш, че си бил с абсолютно непознат човек. Изневяра - и то не единична. Изневяра с моя колежка. Разбрах за много хора, аз не съм била трета, а N на брой.

В онзи момент се чувствах много предадена, объркана и излъгана”, споделя певицата.За изневярата научила случайно. „Естествено, че имаше страх да остана сама. Кой не се страхува? Като всяка една жена, ние сме склонни да простим или да се опитаме да простим с цената на това да задържим човека до нас. Просто бяха много нещата, които се случваха и които вече бях направила, за да задържа този човек до себе си”, казва тя. Певицата обаче днес има нова любов, както и импланти.

Тя сподели с феновете си в социалната мрежа снимка, на която е облечена с изрязан лилав потник с голямо деколте.Последователите й веднага забелязаха, че гръдната й обиколка е набъбнала и се усъмниха, че е прибягнала до пластичен хирург за уголемяване на бюста. Корекцията на звездата е съвсем семпла.

Свързани новини