search icon

Top stories

Ето кой е новият на жената на Дарин Ангелов

Двамата все още нямат развод

Антония, жената на Дарин Ангелов, има нов мъж. Това се коментираше като вероятна причина за раздялата им още през февруари, когато и се разчу за нея. Едва ли обаче някой предполага, че актуалният й любим не е колега на бащата на дъщеря й от актьорските среди. Не е и герой от телевизията, където Дарин също се изявява. Колкото и невероятно да звучи, мъжът до Антония е соченият за наркобос Кирил Киров-Руския.

Това е актуалният слух в светските среди. Говори се още, че самият Дарин подозирал за появата на друг в живота на съпругата му, но нямал представа за кого става дума. Актьорът все още обичал Антония и се надявал да преодолеят проблемите в брака си. Може би затова актьорът, който от две години е панелист в предаването „На кафе” по Нова тв, отказва да коментира раздялата с жена си.

Напротив, говори за любовта си към нея. Направи го и през февруари, при старта на шоуто „Като две капки вода”, в което е сред участниците. Във визитката си Дарин бе представен като актьор с над 50 роли в театъра и киното, но се подчерта, че за най-важна смята ролята си на съпруг и баща. „Жена ми!”, отговори той на въпроса коя е най-голямата му любов. Тогава, през февруари, актьорът и жена му вече живеели разделени от няколко месеца.

Антония срещнала Кирчо Руския в началото на лятото, миналата година, коментира се в светските среди. Не е ясно къде, предполага се, че са се запознали в някое луксозно столично заведение. Връзката им се развила доста бързо, защото след като се изнесла от апартамента на Дарин, Антония почти живеела на семейни начала с новия си любим. Красавицата прекарвала доста време в дома му, който бил в един от баровските квартали в покрайнините на столицата.

Иначе Антония държала квартира близо до апартамента на Дарин, в който доскоро живеели с дъщеря им Дария. Тъкмо заради нея, Антония вероятно е наела квартирата. Това улеснявало споделянето с актьора грижите за дъщеря им. Момиченцето прекарвало време и с татко си, и с майка си. В това отношение драми нямало.

Затова пък едва ли може да се очаква хепиенд в отношенията на Дарин и Антония. Въпреки това надежда има или поне актьорът сигурно я вижда във факта, че с жена му все още нямат развод. Каква е причината да не са се разделили официално, засега не е ясно. Учудващо е и, че до Дарин все още не е достигнал слухът кой е тайнственият нов мъж в живота на съпругата му.

Кирчо Руския е попадал не само в криминалните хроники, а и в светските. Той има дъщеря от бившата попфолк певица Джорджия. Преди години се разчу, че й изневерил с колежката й Емануела, която продължава да захранва с хитове попфолк класациите. Дали, заради това, или причината е друга, но не след дълго се заговори, че Кирчо Руския и Джорджия са се разделили. Той е бил подсъдим в България по т.нар. дело „Бандата на чуковете” за разпространение на дрога заедно с още 15 души. 

Свързани новини