search icon

Любопитно

Денди станал жертва на завистници?

Любомир Милчев бил познавач на модата и добър писател

В неделя почина светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, както Hotnews.bg вече писа. Това стана в столичната болница „Света Анна”, където той беше настанен в изключително тежко състояние през февруари.Според свидетелски показания той е нападнат в апартамент на улица „Св. Иван Рилски“ в столицата. Властите разследваха опит за убийство, но полицията така и не обясни докъде е стигнало разследването, уточни Нова телевизия преди пряко включването от градинката „Кристал“-едно от любимите места на починалия.

Там бяха две от приятелките на Денди. „Свързваше ни любовта към историята, изкуството и литературата. Говорехме често за книгите и за това, което той пишеше. Имам подозрения относно смъртта му, но те са твърде лични и са на базата на последните ни разговори”, разказа Йоана Стоева. Според нея Денди е станал жертва на завистници. Тя иска да запомнят отишлия си като познавач на модата, чудесен писател и човек, който отстоява мнението си.

„Познавахме се от 2016 г. С него ме свързва едно чисто и топло приятелство. Предпочитам да изчакам полицията да даде становище по случая”, коментира актрисата Силвия Станоева.