search icon

Top stories

Донатела Версаче ни уплаши (снимки)

Модната дизайнерка Донатела Версаче направо уплаши нета. Гуруто на модния свят стресира почитателите си като се появи на плажа

Модната дизайнерка Донатела Версаче направо уплаши нета. Гуруто на модния свят стресира почитателите си като се появи на плажа.

След купищата пластични операции, корекции и опити да изглежда по-млада, Донатела реши да се появи по бански на плажа и да покаже ново тяло.

За нещастие на сестрата на Джани Версаче дебнещите я папараци не пропуснаха да я щракнат по бански. А снимките на дизайнерката с половинката й, направо взривиха мрежата.

Донатела, която стана кожа и кости от диети, е толкова слаба, че прилича на скелет, пише kliuki.net. От косата й почти нищо не е останало заради непрекъснатото третиране с перхидрол, а тялото й е като на 80-годишна баба.

В желанието си да се подмлади през годините Донатела се подлага на купища пластични операции. Дизайнерката наля ботокс в устните си и така си опъна лицето, че никой не можеше да я познае.

Болезнените интервенции обаче не успяха да задоволят суетната блондинка, която не спира с опитите да се подмладява. За жалост резултатите са катастрофални, особено като се има предвид, че въпреки всички процедури Донатела изглежда по-стара и от реалната си възраст.

*Донатела преди и сега

Свързани новини