search icon

Звездите

Емануела: Не искам деца!

Зеленооката брюнетка направи разкритието за личния си живот покрай промоцията на новия си албум

Фолкпевицата Емануела не иска деца от младото си гадже Никола. Това заяви самата тя пред "България Днес".

Така изпълнителката сложи край на безбройните слухове, че ще става майка за втори път, а при всеки качен килограм й приписват несъществуваща бременност.

Зеленооката брюнетка направи разкритието за личния си живот покрай промоцията на новия си албум, който носи нейното име.

Част от гостите на промоцията, която се състоя през уикенда в култова чалготека на морето, се надпреварваха да й пожелават да забременее от Никола.

Емануела приемаше с усмивка насърченията да ражда, но призна, че не е готова за подобна стъпка.

Емануела и Никола са заедно, въпреки че не мислят за деца

Фолкпевицата заяви пред "България Днес", че дори някой ден да се случи да има второ дете, тя няма да го износи.

"Ще бъде от сурогатна майка, защото искам да гледам как моето дете расте в някой друг. Няма да го чувствам чуждо така, защото всички бащи гледат как децата им растат в друго тяло и си ги приемат. Това ми е мечта и вярвам силно, че ще стане", сподели хубавицата. Тя вече има син - Христо, който родила още в тийнейджърските си години.

Да уважат промоцията бяха дошли нейните колеги Ивена, Джина Стоева, Джордан, Ангел, Дамян и Ваня, Стефани и Ванеса. Сред гостите обаче не беше забелязана друга близка приятелка на певицата - Алисия.

Емануела се появи на сцената облечена в бяла кожена рокля, която контрастираше с устните й в лилаво-черната гама. Впоследствие тя смени няколко тоалета.

"Благодаря на всички, че сте тук тази вечер. Това е специален момент за мен, който съм изключително щастлива да споделя с вас. Благодаря и на моето семейство и музикалната ми компания "Ара мюзик", без която този албум нямаше да бъде факт",заяви развълнуваната изпълнителка.

Свързани новини