search icon

Звездите

Емануела с тричасов спектакъл и дует с Джина Стоева

Емануела направи промоция на третия си самостоятелен албум, носещ името й, на морето

Емануела направи промоция на третия си самостоятелен албум, носещ името й, на морето.

Звездата на „Ара мюзик” очарова феновете си с три визии, специално подготвено светлинно шоу и неподправеното си чувство за хумор.

Малко преди полунощ Емануела й нейните колеги – Ивена, Джина Стоева, Джордан, Ангел, Дамян и Ваня, Стефани и Ванеса бяха заети с последни приготовления за важната за брюнетката вечер.

В 02:00 часа след полунощ светлините в клуб в Равда бяха приглушени, а феновете скандираха името на своята любимка, която се появи на сцената облечена в бяла кожена рокля, контрастираща с устните й в лилаво-черната гама.

„Благодаря на всички, че сте тук тази вечер. Това е специален момент за мен, който съм изключително щастлива да споделя с вас. Благодаря и на моето семейство и музикалната ми компания „Ара мюзик”, без която този албум нямаше да бъде факт” – развълнувано приветства гостите си изпълнителката.

„Това се казва класа дами, господа и фенове. За мен е удоволствие, че познавам една от най-хитовите изпълнителки на Балканите, която имах честта да опозная в „Къртицата”, и която вече мога да нарека своя близка приятелка” – не скри вълнението си Деян Неделчев – Икебаната, който влезе в амплоато на водещ на грандиозната промоция.

Изненадите на вечерта обаче не свършиха до тук. Емануела поднесе на феновете си изпълненията на три нови песни, които намират място в албума й: „Пълно перде”, „За лека нощ” и „Кой видял - видял”. Именно последната предизвика небивал интерес. За нейното изпълнение Емануела извика на сцената Джина Стоева. Двете фолк фурии се раздадоха на макс, а феновете са категорични, че дуетът „Кой видял – видял” ще бъде новият летен хит.

На 19-ти юли,  Емануела ще представи „Емануела” и във Варна.

Свързани новини