search icon

Любопитно

"Черешката на тортата" се мести на морето

Звездният отбор през следващата седмица далеч няма да бъде на почивка

"Черешката на тортата" се пренася на морето. Златка, Искрен Пецов, Тони Димитрова, Здравко и Иво Танев поемат към пет различни морски дестинации в „Черешката на тортата”.

Звездният отбор през следващата седмица далеч няма да бъде на почивка –разходка на плажа с 12-сантиметров ток, състезание с водно колело и нощно къпане ще бъдат само част от новите летни дисциплини в предаването.

Още в първата вечер Златка ще предложи на гостите състезание с водни колела – на брега на Каваци. Преди това обаче те ще я изненадат, като Тони Димитрова подари атлас на домакинята, а самата тя ще приеме подаръка с чувство за хумор. Златка ще посрещне гостите в семейното заведение на къмпинг, а на вечерята всички участници ще се настанят в  бар на самия плаж. Домакинята ще сподели намерението си да открие фондация и да помага на хората, както и голямата си  мечта – да стане новинар.

Домакинът във втория ден от седмицата Искрен Пецов ще посрещне звездите на къмпинг Смокиня, където ще ги изненада с типична къмпинг вечеря. Изненадата за гостите ще бъде нощно къпане в морето, за което Искрен ще се съблече гол, а това дълбоко ще смути Златка. Всички ще се забавляват с притеснението на плеймейтката, а по-късно самият Искрен ще зададе въпроса наистина ли тя се е снимала за мъжко списание.

В сряда Тони Димитрова ще изхвърли предястието и десерта, които е подготвила за гостите, точно преди те да пристигнат. По време на вечерята в своя дом в Бургас тя ще разкаже за началото на своята музикална кариера и за избора, пред който е била изправена – да продължи със сигурната си работа на машинописка или да се захване с музика. След този разговор останалите гости бързо ще се впуснат в  откровения, а Иво Танев ще разкаже за периода, в който е изкарвал прехраната за себе си и семейството като уличен музикант. Изненадата за гостите ще бъде отново музикална, а Тони ще покани в дома си група Фанданго.

Един от най-колоритните участници в Big Brother – Здравко, ще се гмурка, за да набави морски дарове за вечерята на следващия ден в „Черешката на тортата”.  Той ще посрещне останалата част от компанията в родния Приморско, а вместо изненада, ще помоли двама изпълнители – Тони и Искрен, да попеят.

Иво Танев ще бъде домакин в последната вечер от седмицата. В петък той ще посрещне гостите с каруца, а след това ще ги заведе до турската граница в град Резово. Всичко това ще е подкрепено от специално здравословно меню, а за финал гостите ще стрелят с пушка.

Свързани новини