search icon

Звездите

Галена вдига "малка сватба"

Певицата сподели как синът й сам направил списък на приятелите, които иска да покани

Галена планира грандиозно тържество за четвъртия  рожден ден на сина си Стефан ”.

Певицата сподели как малкият сам направил списък на приятелите, които иска да покани, към тях мама и татко добавили техните и накрая се оказало, че поканените са около 70-80. 

"То си стана малка сватба”, пошегува се Галена e в ефира на Нова телевизия. Тя обаче не съжалява, че в събота, на рождения ден на Стефчо, ще се налага да посреща толкова много хора, защото приема този ден за свой празник.

Самата тя не обича рождения си ден и предпочита да прехвърля емоцията към деня, в който е станала майка.

Въпреки че нарече тържеството "малка сватба”, звездата не коментира дали такова събитие наистина ще има.

Както е известно, в пресата често се появяват слухове за сватба между Галена и бащата на детето й Галин. Последният път повод за такъв слух стана снимка, на която Галин е на колене пред Галена.

Тя обаче обясни на Гала, че той прави така, като се почерпи. Така и не стана ясно дали поп фолк дивата иска да е булка, или не. Галена обаче не скри желанието си да стане отново майка. Тя обясни в "На кафе”, че Стефчо си е поръчал братче. "Преди искаше сестричка, за да я пази, но сега иска братче”, допълни Галена. На въпроса на Гала дали мама и татко работят по въпроса, певицата отговори, че това е "Божа работа”.   

Свързани новини