search icon

Любопитно

Гущеров издържа родата на Мария!

Младият милионер Християн Гущеров изхранва половин дузина гърла

Младият милионер Християн Гущеров изхранва половин дузина гърла.

Пухкавият бизнесмен хрантути не само Мария, но и цялото й семейство, долагат пред журналисти от родния град на звездата Стара Загора, пише Уикенд, цитира slava.bg.

Там продължават да живеят майката и сестрата на певицата. Двете дами официално са безработни, но това не им пречи да водят бохемски живот. Поради наличието на достатъчно свободно време родствениците на певицата редовно й гостували в апартамента на любовника й, където, разбира се, яденето и пиенето били безплатни и на корем.

"Мария си е такава, откакто я познаваме. Винаги е искала да върже някой с пари. Това й е в кръвта, то цялото й семейство е меркантилно. Само вие, журналистите, пишете, че сестра й е банкерка и се труди неуморно. Абсолютна заблуда!", твърдят съученици на фолк дивата със залязваща кариера.

Из града на липите било публична тайна, че двете дами се изхранвали предимно с помощи от най-известната в семейството им. "Марийка ги подпомага с пари на Гущеров. Откакто отказва участия по кръчмите, реално вече сама не изкарва пари. Прибира от неговите и така издържа семейството си", категорични са източниците ни.

Близките на Мария обаче разчитали не само на доходите от длъжността й "любовница на Гущеров". Майката на певицата завъртяла акъла на доста по-млад от нея заралия на име Бранко. Втората й щерка, която е по-малка от Мария, пък се ориентирала към набор на родителката си, и чужденец. „Хванала си е един богат турчин. Въобще откъдето и да ги погледнеш цялото семейство са все такива – въртят си дупетата натам, накъдето летят финикийските знаци“, редят клюкарите под липите.