search icon

Звездите

Сандра Бълок: Май не съм добра майка

"Не трябва ли да променя нещо из основи"

Холивудската актриса Сандра Бълок отделя всяка свободна минута на осиновения си син Луис, пренарежда графика си заради него, но изразява безпокойство, че не е добра майка, пише в. "Дейли мейл".

В интервю за броя на сп. "Парейд", който ще излезе на 9 юни, 48-годишната актриса споделя как се разкъсва между ангажиментите си в Холивуд и грижите за 3-годишния малчуган.

"В края на всеки ден си задавам въпросите дали съм направила всичко необходимо и не трябва ли да променя нещо из основи", откровено казва звездата.

В момента Сандра Бълок работи върху рекламата на нов филм - The Heat, в който играе и комедийната актриса Мелиса Маккарти, предаде БГНЕС.

"Трябва да ви кажа, че, в крайна сметка, целият ми живот се върти около Луис", допълва тя.

Сандра осинови Луис през януари 2010 г., а малко по-късно се раздели със съпруга си Джеси Джеймс.

Малчуганът от афроамерикански произход е роден в Ню Орлиънс. С него актрисата позира за корицата на "Пийпъл", в специалния двоен брой със списъка на най-красивите личности за 2010 г.

Кръстен е на Луис Армстронг, обяснява Бълок, която особено много харесвала песента на джазлегендата What a Wonderful World.

Актрисата споделя, че непрекъснато се чувствала виновна, тъй като отделяла много време на професионалната си реализация, но с чувство за хумор констатира, че това като че ли е модерно напоследък.

Свързани новини