search icon

Любопитно

„Гласът на България“ Ивайло Донков: Благодаря на хората

''Знам, че в тези формати тя не е много популярна. За това не мога да говоря, че съм очаквал да спечеля формата''

Както вече писахме, Ивайло Донков спечели второто издание на музикалния формат "Гласът на България".

На финала шанс за първото място имаха още Красимира Иванова, Васил Чергов и Тодор Георгиев.

Ивайло заложи на песента "You Rise Me Up", а също така изпълни "Аве Мария", в дует с треньора си Миро.

"Аз дойдох с очакване никой от треньорите да не се обърне, защото пеех класическа музика. Знам, че в тези формати тя не е много популярна. За това не мога да говоря, че съм очаквал да спечеля формата" -  обясни пред ЬTV победителят във второто издание на музикалното риалити и подчерта: "Благодаря на хората, които са гласували за мен и ме доведоха до тук".

Миро заяви, че първото място на Ивайло се е посрещнало възторжено и от конкурентите му. "Всички от участниците много се зарадваха за Иво и то искрено" - каза треньорът на победителя.

За дуетното изпълнение с ментора си, Иво сподели: "Много комфортно се чувствах в песента с Миро и се надявам да я реализираме", а Миро подчерта: "Песента може да стане хит. Ние имаме планове и ако Веско Ешкенази ни гледа да знае, че ще му звънна, защото тази песен няма да се размине без него".

Младият талант не скри, че е останал очарован от реакцията на публиката."Бях приятно изненадан, че публиката реагира така на стила, в който аз смятам да се занимавам" -каза той, пише signal.bg.

ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ:

Ивайло Донков е ''Гласът на България''

Снимка: Булфото

Свързани новини