search icon

Звездите

Даниел Радклиф би изиграл бащата на Хари Потър

Даниел Радклиф заяви, че единственият начин почитателите му да го видят отново да размахва магьосническа пръчка във филм за Хари Потър, е да се завърне в ролята на бащата на малкия магьосник

Даниел Радклиф заяви, че единственият начин почитателите му да го видят отново да размахва магьосническа пръчка във филм за Хари Потър, е да се завърне в ролята на бащата на малкия магьосник.

23-годишният актьор се зарече, че няма да се занимава повече с ученически истории, тъй като иска да изгради сериозна кариера.

Запитан дали има някаква възможност да се завърне в училището за магия Хогуортс, британският актьор отговори: "Идеалният вариант би бил епизодична роля като бащата на Хари".

Радклиф се превъплъти в няколко роли за възрастни, след като приключи десетгодишната авантюра с Хари Потър.

Той неотдавна разказа за трудностите си да изиграе ролята на поета хомосексуалист Алън Гинсберг в новия си филм Kill your Darlings.

"Снимах хомосексуална секс сцена и режисьорът ми даваше инструкции на всяка стъпка. Любимата ми забележка беше, докато се целувахме, когато режисьорът изкрещя: "Не така. Луда секс целувка!", пише БГНЕС.

Свързани новини