search icon

Любопитно

Ники Михайлов: Дрехите на Алисия са си на мястото

Той категорично заяви, че все още е с любимата си

След като в медиите гръмна новината за внезапната раздяла на Михайлов и фолк дивата Алисия, футболистът не издържа на напрежението и написа коментар на страницата си във Фейсбук.

Той категорично заяви, че все още е с любимата си Алисия и се възмущава от постоянните измислици по техен адрес, разбра Lifestyle.

В думите му се усеща напрежение и дори врактарят на Твенте не се сдържа да информира, че ако има нещо такова ПР-ката му ще съобщи публично.

"Това е първият и последен път, в който обръщам внимание на публикации на някакви жълти вестничета и сайтове. Не ги чета и се дразня, когато някой ми разказва за техните измислици. Но явно днешните писания са придобили прекалено широка гласност, щом дори и сериозните медии звънят за коментари. Ще кажа само, че ако един ден с Алисия решим да се разделим, то ще бъде по цивилизован начин и нашата пиарка ще съобщи лично за това. И още нещо - преди малко, като отворих гардероба, всички дрехи на Алисия си бяха тук. Нямам какво повече да добавя. Хубав ден на всички!", коментира афектираният футболист.

Стана ясно, че скандалната клюка за изхвърленият багаж на Алисия и по-специално дрехите й от Валери е абсолютна лъжа и двамата са все още заедно.

Певицата все още не е коментирала неприятната ситуация, но след изчерпателното изявление на Михайлов това няма да се наложи.

Свързани новини