search icon

Любопитно

Део взимал наркотици, Петко танцува за сина си

Поредната битка в танцовото риалити Dancing stars започна снощи. Звездите останали в състезанието се върнаха в миналото и представиха в танц най-важните моменти от живота си

Поредната битка в танцовото риалити Dancing stars започна снощи. Звездите останали в състезанието се върнаха в миналото и представиха в танц най-важните моменти от живота си.

Зрителите се насладиха на фокстрот, контемпорари, боливуд и бурлеска, чрез който участниците в шоуто показаха своите искрени и съкровени чувства и се разкриха напълно пред публиката. Участниците също трябваше да се справят и с танцувалния маратон поставен им като предизвикателство от журито Илиана Раева, пише bliasak.bg.

Дансинга отвориха влюбената двойка Део и Елена, които представиха тъмната страна със злоупотребата с наркотици от живота на Део в чувствен новаторски танц на песента You've got the love.

В него певецът и партньорката му представиха по прекрасен начин драматичната борба пред която Део се е изправил и посредством спорта, главно уиндсъфа, е спечелил. Двойката леко разочарова журито с контемпорари танца си и получи средни оценки за изпълнението си.

"Иска се голяма смелост за това, което направи и сподели. Танцът ви обаче беше доста несинхронизиран и поддръжките ви не бяха добре. Технически танцът беше зле, но посланието му беше много силно и емоционално", каза Галена Великова.

Илиана Раева също изрази респект към историята споделена от Део, но каза, че според нея танцът им е бил еднообразен и постен и двойката е правела буквално едно и също на дансинга.

След тях се изявиха Петко Димитров и Яна. Двойката беше посветила фокстрот танца си на най-важната година в живота на Петко, тази в която се е родил синът му Виктор, който се появил на бял свят в 8-ия месец и бизнесменът е преживял тежка драма с това дали новороденото му дете ще оживее или не. Петко си призна, че синът му е неговата по-добра половина и че го обича ужасно много.

Той и партньорката му Яна представиха един стилно издържан аристократичен танц с трудни поддръжки, с който си спечелиха цели 3 оценки 10. Галена Великова похвали перфектното изпълнение на Петко и дори каза, че това е най-добрият му танц от началото на шоуто и че той наистина е един татко за пример.

"Този танц е твоят. Наистина за първи път мога да кажа, че този танц беше много добър", похвали го за първи път Калин Сърменов, който по принцип показва доста ниски оценки на двойката.

Свързани новини