search icon

Любопитно

Преди децата ти да те побъркат, прочети това!

Усещате ли как понякога децата всеки момент ще ви докарат до лудост?

Усещате ли как понякога децата всеки момент ще ви докарат до лудост?

Крещели ли сте им до пълно прегракване? Идвало ли ви е някога да зарежете всичко и да изчезнете по-надалече? Защо е толкова трудно да сте родителите, които сте били убедени, че ще бъдете?

В ръцете си държите точната книга за изтормозени родители, които не са в състояние да проумеят защо възпитанието неизменно завършва с неистови крясъци и скубане на косите, когато се опитвате да внушите на децата си какви ще са последствията от техните постъпки.

Тази книга ще ви помогне да издържите първите критични десет години и дори да се радвате на детето си, както и то на вас.

Практични и разумни съвети, онагледени с примери от практиката, решения на проблеми, близки до ума, и изпълними стратегии. Всичко това от един родител и семеен терапевт, на когото всичко му е минало през главата.

За автора:

Найджел Лата е най-известният психолог в Нова Зеландия, домакин на телевизионните предавания „Отвъд Тъмноземието“, „Политически некоректният пътеводител за тийнейджъри“ и „Политически некоректните родители“. Завършил е психология в Окланд, но има и диплома по зоология, както и магистратура по морска биология. В продължение на една година е член на известната в родината му рок група „Гавин Торнтън Стийм Инджектед Банд“, след което завършва клинична психология в Окландския университет. Лата е автор на няколко световноизвестни бестселъра за отглеждане и възпитание на подрастващи, сред които „Напред в Тъмноземието“, „Как да разкрием хищниците сред нас“, „Прочети това, преди пубертетите в дома ти да те побъркат!“, „Бойни мъдрости за преуморени родители“ и др.

Свързани новини