search icon

Top stories

Арестуваха участничка от "Къртицата"! (снимки)

Изключително опасен начин да си прави реклама избра риалити героинята Марияна

Изключително опасен начин да си прави реклама избра риалити героинята Марияна.

Блондинката от Къртицата взриви дербито още преди първия съдийски сигнал, като развя черно-бяла фланелка пред лицата на баш домакините на стадион „Христо Ботев".

Мнозина прозряха маркетинговия ход на момата, която явно е готова на всичко да влезе в обективите и в устите на хората, но други искрено се разлютиха. Особено по-крайно настроените бултраси на ложата, пише lifestyle.bg.

"Ей, лигло, я да махаш този парцал", изреваха пичове в жълто и черно и скочиха срещу Марияна. Ще ви спестим и другите епитети, с които я заринаха... Тя обаче най-демонстративно продължи с провокацията. В този миг се намесиха полицаи и гардове, които образуваха жив щит около девойчето. "Махай се, кокошке", призова мъж на около 60 години. А фолкаджията Константин, който стана част от Къртицата, дръпна Мариянчето, за да я предпази от „хорската обич".

В тунела на стадиона пък ченгета я оковаха с белезници и я отведоха далеч от спортното съоръжение. "Ама какво сега. Какво толкова съм направила", разправяше се провокаторката, осъзнала, че е стигнала твърде далеч в агресивната си самореклама.

Свързани новини