search icon

Любопитно

Антонина: Няма да се извиня на Емануела

Изпълнителката Антонина понесе доста критики заради факта, че си позволи да коментира своята колежка Емануела

Попфолк певицата неотдавна си позволи остро да коментира поведението на своята колежка Емануела, с което си навлече множество критики.

Изпълнителката Антонина понесе доста критики заради факта, че си позволи да коментира своята колежка Емануела.

И понеже явно всички очакват тя да се извини за думите си, певицата реши да вземе отношение отново на страницата си във Facebook. Според нея няма за какво да съжалява и затова изцяло застава зад казаното.

"Приятели, тъй като някои хора ме нападнаха доста остро заради мнението, което изразих за поведението на фолк певиците, ми се иска да им кажа най-официално: Няма да се извинявам заради това, че съм казала това, което мисля", написа тя в профила си.

Антонина заяви, че и в бъдеще ще продължи да е непримирима с нещата, които не й допадат и не отговарят на усещанията й за правилно, красиво и добро.

"Не искам да се примирявам с грозната действителност. Не го правете и вие и може би тогава ще живеем в един по-хубав свят", съветва певицата.

Атаката срещу синеоката изпълнителка започна заради поведението й в риалитито "Къртицата", само че после май се премина към разчистване на стари сметки. Припомняме, че първо Джорджиа използва своята минутка слава в "Къртицата на светло" и изказа неодобрение към поведението на Емануела. Освен това я обвини, че е откраднала мъжа й. Веднага след това в нападките се включи и Антонина, която коментира отказа на колежката си да се включи в някои от мисиите.

"Заради певици като Емануела, които два пъти не казват едно и също нещо, обиждат, говорят зад гърба на другите, държат се лицемерно и се правят на маймуни, само и само, за да влязат в жълтите хроники, на нас фолк изпълнителките ни излиза лошо име!", написа Антонина, цитира blife.bg.

Свързани новини