search icon

Top stories

Слави изтри гласа на Нели Петкова!

Слави Трифонов окончателно затри Нели Петкова от списъка си. Шоуменът дори махна вокалите на изпълнителката от популярния си политически хит „Нема такава държава”

Слави Трифонов окончателно затри Нели Петкова от списъка си. Шоуменът дори махна вокалите на изпълнителката от популярния си политически хит „Нема такава държава”.

Бившата вокалистка на Дългия изпълняваше вокалите в парчето, но през изминалата седмица то бе завъртяно в изцяло нов вариант.

В актуалната версия вместо Петкова пее новата звезда на „Ку-ку бенд“ Цветелина Грахич. А изпълнението на Нели е изтрито окончателно.

Промяната е станала по нареждане на Дългия, с което той натри носа на бившата си певица. Също така шоумена окончателно опроверга изявленията й, че са се разделили „приятелски“.

Презаписът на парчето е станал още в края на миналата година разкриха запознати. През лятото на 2011 Нели заряза шоуто и не спираше да повтаря в интервюта, че между нея и Слави няма никакви драми.

Впоследствие амбициозната певица опита да прави солова кариера, но удари на камък. Издаде няколко парчета, които обаче не й донесоха никакъв успех.

Към днешна дата Нели се щура немила-недрага и се мъчи да влезе в полезрението на феновете.

Със заличаването на гласа й от „Нема такава държава” Слави тотално я отсвири. Така Дългия даде да се разбере, че който го зареже се превръща в персона нон грата за него, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Свързани новини