search icon

Любопитно

Азис дебютира като водещ

Поп фолк фурията ще замести приятелката си Николета Лозанова за коментарите на дейли епизодите

Азис дебютира като водещ на Къртицата.

Поп фолк фурията ще замести приятелката си Николета Лозанова за коментарите на дейли епизодите в понеделник вечер.

Междувременно в новия епизод на риалитито ще видим как флиртът между Рут и Любо се задълбочава, гаджето на певицата й поставя ултиматум на напусне шоуто незабавно.

През последните няколко дни Рут и Любо не правят сериозни опити да скрият привличането помежду им. Има моменти, в които Рут показва, че се дразни на бившия баскетболист, но в същото време така и не се отказва от неговата компания.

Двамата са постоянно заедно, отделени от Групата, която не спира да коментира флирта им.

Ще се раздели ли певицата с настоящия си приятел? Поводът за тези опасения на Рут е срещата й със нейният приятел в Базата, на която той й е поставил ултиматум да напусне шоуто преждевременно.

Докато Рут и Любо преживяват първите си любовни трепети Киро, Тодор и Гибона се чудят какво да измислят, за да преборят скуката. Така докато скучаят на припек под пролетното слънце, двамата нови близнаци – Киро и Тодор и техният наставник– Гибона, решават, че трябва да направят нещо ексцентрично и по-точно -  да изрусят косите си! 

Предложението дойде от Кирил, който смята, че ще е забавно тримата да се появат на живото предаване в четвъртък вечер перхидролени. На въпрос на Гибона как предлага да обяснят решението си Тодор коментира:

„Ще им кажем, че искаме да внесем малко атмосфера и да бъдем различни.”

Свързани новини