search icon

Top stories

Златка се натряска и оповръща градинка! (снимки)

Черната Златка се изложи брутално! Силиконката повръща по софийските градинки

Черната Златка се изложи брутално! Папараците на "България Днес" изловиха силиконката да повръща по софийските градинки.

Меко казано, недопустимо и срамно деяние за една млада дама, за каквато се има Златка Димитрова.

Плеймейтката бе излязла на кафе с любимия си Мирослав. Между другото той е женен, но игнорира съпругата си и хвърчи из небесата с наложницата, пише bgdnes.bg. За да не му е скучно, онзи ден Миро си бе взел приятелче с него. Тъй като бе 2 часа на обяд, мъжете огладняха и си поръчаха по една пица.

А тъй като Златка иска да е болно слаба и се побърква от мисълта за подкожни мазнини, реши да не яде нищо. За сметка на това пийна уиски без лед. Нито любовникът й, нито спътникът му удостояваха с особено внимание бургазлийката. Предпочитаха да дискутират футболни теми.

Миро, аверът му и Златка отидоха на ресторант

Игнорираната ревла от "Биг брадър" се посвети на мобилния си телефон. Всъщност тя има два. Извади ги и с по един във всяка ръка се забавляваше като за последно. Не е лесно да се разпознае радостта върху лицето на Злати - от толкова ботокс мимиките й вече липсват. Въпреки това тя се постара и накрая докара физиономии, които биха зарадвали всяко дете между две и шест години. Въпреки физиономиите обаче мацката пак не успя да предизвика интереса на мъжете на масата. Затова си пийна.

*Златка не си играе - лющи уиски след уиски

*Златка бърчи нос...

След първото уиски Златка си поръча още едно. Поизнервена от липсата на внимание, плеймейтката, освен че си пийваше, не спираше и да си гризе ноктите - кофти навик, най-малкото нехигиеничен. Да не говорим за това как изглежда отстрани.

... и си хапва вкусни нокти

Миро и Златка отидоха до тоалетната, но поотделно и на различни места. Първи бе жененият бизнесмен, който се направи на културен и реши да ползва WC-то на заведението, където бяха седнали. А Злати отиде в природата...

*Миро предпочита минерална вода

Тя изчака Миро да се върне на масата, погледна го палаво и стана от стола си. С бодра крачка излезе от двора на ресторанта и се запъти към най-близката градинка. Докато ходеше, започна да й става лошо - подпря ръка на кръста, взе да си криви устата.

*Започва се

*"Оле, майко, бързо!"

*Златка събира нещо в устата си

Стигна до една позанемарена тревна площ, наведе се и се изповръща. Посред бял ден! Тя - Златка Димитрова, която си умира да си пуска снимки, на които е "изпъната като пила" - сиреч в скъпи дрехи, в скъпи коли, със скъп грим и прически.

и изригна...

Какъв пример дава за младите с тези си физиологични прояви на простотия? За това трябва да се замисли г-жа Димитрова, преди да пие по обяд и после да ходи да повръща по градинките. Не е лесно човек да е известен. Не може дори да си сръбне спокойно като хората, без веднага да му налетят. Но славата иска жертви. И добро възпитание.

Снимки: България Днес

Свързани новини