search icon

Top stories

Емануела остана без БМВ, свекървата си го прибра!

Семейният живот се оказа доста напрегнат за фолк певицата Емануела

Семейният живот се оказа доста напрегнат за фолк певицата Емануела.

Изпълнителката, която този уикенд за втори път се омъжи за любимия си Никола въобще не се разбира със свекър и свекърва си.

Родителката на Никола дори стигнала до там, че прибрала новото БМВ на певицата. Родителите използвали като предлог факта, че колата е на изплащане и се води на тяхно име.

Още преди година Никола решил да декларира чувствата си към Емаунеал и подарил на певицата скъпо БМВ. Емануела била изключително щастлива от подаръка, но щастието й не траело дълго.

От самото начало бъдещите й роднини били против сватбата на двойката. След година се стигнало до там, че свекърва й й взела БМВ-то, тъй като се водело фамилна собственост.

За конфликта между двете семейства се разбра още преди седмици, когато певицата публично избухна в ефир. „Техните са гадни и надменни парвенюта. Да не се е женил за мен, да се е оженил за Пенка от Златица.“, редеше певицата.

Емануела бе още по-вбесена от отказа на любимия си да се ожени публично за нея. „Той беше суперщастлив, че съм му предложила брак. И изведнъж, кой знае каква глупост са му налели в главата.“, беснееше певицата.

Все пак звездата призна, че много обича мъжа си. И дори спонсорира новото му бизнес начинание, пише „България днес“, цитира hotarena.net.

*Сватбата на Никола и Емануела в ''Къртицата''

Свързани новини