search icon

Top stories

Майката на Ники Илиев не харесва Саня, спяла до късно

Още преди сватбата на влюбените се шушукаше, че бъдещата свекърва не харесва Саня. Тя смятала, че синът й ще се вразуми и ще се върне при лекоатлетката Ивет Лалова

Майката на Ники Илиев никак не харесва съпругата му Саня.

Двойката, която миналата година вдигна пищна сватба в китното село Лещен дели един покрив с майката на актьора. Те се ширят в просторен мезонет срещу Александровска болница. Луксозният дом е обзаведен по последен писък на модата, разказват техни впечатлени приятели.

Майката на Ники д-р Мирослава Кадурина е уважаван дерматолог. Родителката искала младото семейство да бъде близо до нея, затова настояла двойката да се премести в дома й.

Още преди сватбата на влюбените се шушукаше, че бъдещата свекърва не харесва Саня. Тя смятала, че синът й ще се вразуми и ще се върне при лекоатлетката Ивет Лалова.

Това, което най-много дразнело д-р Кадурина е навикът на Саня да спи до късно. Все пак двете жени се опитвали да спазват добрия тон, за да не се чувства Илиев между чука и наковалнята.

Майката на младия актьор дори наела домашна помощница, която да отмени в домакинството Саня. „За мен е най-важно Ники да е щастлив, щом е избрал да е с нея, аз ще я приема“, споделила с приятелки докторката.

Ники и Саня се запознаха на снимачната площадка на „Забранена любов“ и любовта им пламна от пръв поглед. Щастливата двойка сключи брак миналата година, но засега не планират да стават родители, пише „България днес“, цитира hotarena.net.

Снимки: Bulphoto

Свързани новини