search icon

Любопитно

Фестивалът "Трайбека" ще е от 17 до 28 април 2013

Актриси като Ева Лонгория, Упи Голдбърг или Мира Сорвино ще са част от членовете на журитата на кинофестивала "Трайбека" в Ню Йорк, който тази година ще се проведе от 17 до 28 април, съобщиха организа

Актриси като Ева Лонгория, Упи Голдбърг или Мира Сорвино ще са част от членовете на журитата на кинофестивала "Трайбека" в Ню Йорк, който тази година ще се проведе от 17 до 28 април, съобщиха организаторите.

В журитата за седемте категории на фестивала участват 42 култови личности на седмото изкуство – режисьори, сценаристи, продуценти, актьори и журналисти, се казва в комюнике на организаторите на феста.

Сред по-известните кинодейци фигурират Упи Голдбърг и Мира Сорвино, които ще са в журито, оценяващо документалните филми. Там ще бъде и Джош Раднор, известен от телевизионния сериал "Как се запознах с майка ви". В журито, което ще оценява млади надежди, влизат Ева Лонгория и панамският актьор и музикант Рубен Бладес.

Дванайсетото издание на "Трайбека" ще бъде открито с премиерата на документалния филм "Mistaken for Strangers", който разказва за турне на американската инди рок групата "The National", пише БГНЕС.

Свързани новини