search icon

Любопитно

Нети измества Златка от "Dancing Stars"?

Съпругата на Дони ще се впусне във вихъра на индийските ритми

Буквално преди минути стана ясно, че Нети ще танцува утре вечер в танцовото шоу на Нова ТВ.

Съпругата на Дони ще се впусне във вихъра на индийските ритми, а неин партньор ще бъде един от професионалистите в предаването Атанас Месечков.

Това обяви самият танцьор на официалната страница на шоуто във Фейсбук. Двамата с Нети вече тренират усилено, а актрисата, която се слави като една от най-големите почитателки на индийската култура, се е нахъсала да се представи блестящо, пишат от razkritia.com

Тази новина предизвика смут сред зрителите на “Dancing Stars”. От две седмици се говори упорито, че черната Златка ще се включи в шоуто като гост звезда. Самата тя не спира да публикува снимки в профила си във Фейсбук, с които да информира феновете си как вървят тренировките й. Само че влизането й вече няколко пъти се осуетява.

Като причина плеймейтката изтъква тежка контузия, която е получила на бедрото и която й пречи да излезе на сцената. Защо обаче не спира с тренировките, питат се феновете?

Последната информация беше, че Златка трябва да се включи в шоуто утре. Затова новината, че утре ще има друга гост звезда, породи съмнения дали изобщо ще видим Златка на дансинга.

Свързани новини