search icon

Любопитно

Без звезди на премиерата на най-мащабния БГ филм на годината (снимка)

Главните персонажи от новата БГ лента "Цветът на хамелеона" не присъстваха на премиерата на филма

На снощната премиера на новия български филм "Цветът на хамелеона" по червения килим не минаха звездите от филма. Не лошото време и проливният дъжд обаче попречиха за това, а липсата на актьорски състав.

Главният персонаж в лентата Руши Видинлиев, който играе образа на Батко Стаменов, не присъства на галапремиерата, а от пиар екипа на продукцията извиниха отсъствието му с факта, че актьорът бил в чужбина.

Друг главен персонаж от филма - Деян Донков, също не се появи на партито, тъй като е в риалити проекта "Къртицата". Това обаче не е пречка, тъй като, както вчера писахме актьорът ще напусне шоуто за кратко в събота, за да играе в постановката "Дон Жуан".

Единствено манекенката Ирена Милянкова, за която участието й в тази лента е първият й екранен дебют, се появи на галапремиерата, но поради липса на голяма част от актьорите от лентата миловидната дама нямаше много с кого да си размени дори няколко думи. ''Цветът на хамелеона" е черна комедия-трилър, чието действие ни отвежда в страна, много напомняща за България по времето на нежните революции в Източна Европа.

Филмът е първото акторско превъплащение на попзвездата Руши Видинлиев и е най-мащабната българска кино продукция на годината, пише lifestyle.bg.

Свързани новини