search icon

Звездите

Тейлър Суифт мераклийка за принц Хари

Нашумялата напоследък певица Тейлър Суифт отчаяно търси начин да влезе във ВИП списъка на внука на кралица Елизабет принц Хари

Нашумялата напоследък певица Тейлър Суифт отчаяно търси начин да влезе във ВИП списъка на внука на кралица Елизабет принц Хари, пише таблоидът "Сън".

28-годишният принц, известен с щурите си купони, отива в САЩ през май, пише bgdnes.bg. Това ще е първото му задокеанско пътуване след миналогодишната му гола излагация в Лас Вегас.

23-годишната блондинка Тейлър здраво е хвърлила око на брата на престолонаследника, твърдят нейни близки. Според тях тя обожавала всичко у него - най-вече косата му и неповторимия английски акцент.

От друга страна, Хари също си пада по жени от типа на Суифт - руси и стройни. От известно време принцът демонстрира сериозни отношения със сънародничката си Кресида Бонас, но това не му пречи да се впуска в купонджийски забежки.

Сред американския парти елит вече върви дива надпревара с връзки, за да се уредят в компанията на британския гост. Според "Сън" Хари ще се включи в две партита във Вашингтон и Ню Йорк, а сигурни участници в тях засега са Дженифър Лорънс, Ванеса Хъджинс, Кейт Ъптън и Скарлет Йохансон.

Свързани новини