search icon

Любопитно

Мадона трупа милиарди

Поп иконата се нареди до Спилбърг, Бил Гейтс и Марк Зукърбърг

Мадона затвърди позицията си на Кралица на поп музиката, присъединявайки се към елитния клуб на милиардерите, съобщи Contactmusic.

През годините "Материалното момиче" се радваше на мултимилионно богатство, но според най-новите данни певицата вече е част от елита на милиардерите в компанията на режисьорите Джордж Лукас и Стивън Спилбърг, телевизионната и медийна дама

Опра Уинфри, и съоснователите съответно на "Майкрософт" и Facebook Бил Гейтс и Марк Зукърбърг.

Чистото състояние на Мадона се изчислява на около 700 милиона долара, благодарение на рекордното ѝ миналогодишно световно турне "MDNA" с приходи от 305 милиона долара, отбелязва БТА. Към тях се прибавят 75 милиона долара от търговия със сувенири и 10 милиона долара от телевизионни права и продажби на DVD.

Сега редакторите на "Women's Wear Daily" съобщават, че личното богатство на Мадона е набъбнало до седемцифрено число благодарение на разумните инвестиции на певицата във веригата й фитнес салони "Hard Candy" и здравословната й напитка "Vita Coco".

Кралицата на поп музиката е прибавила към банковата си сметка още 10 милиона долара от скорошна сделка с производителите на водка "Smirnoff" и 60 милиона долара от продажбите на парфюма й "Truth or Dare".

Само през тази година се очаква от линията си дрехи и аксесоари "Material Girl" Мадона да спечели 10 милиона долара.

Свързани новини