search icon

Любопитно

Кино: Аз, проклетникът 2

Щурите слуги, Гру и куп непознати лица се подготвят за истински комедиен щурм на кино салоните това лято с хитовата анимация ''Аз, проклетникът 2''

Щурите слуги, Гру и куп непознати лица се подготвят за истински комедиен щурм на кино салоните това лято с хитовата анимация ''Аз, проклетникът 2''.

Новото видео към филма, който този път ще видим и в 3D формат, отваря врати към един още по-откачен свят, в който злодеи и герои обединяват сили, за да се изправят срещу неочаквана заплаха. В неравната битка няма забранени средства и на големия екран ще се появят невиждани оръжия, сред които безмилостния „червитайзер“ и непобедимия „ледазер“.

В ''Аз, проклетникът 2'' бандата на обичайно заподозрените жълти слуги получава подкрепление от антизлодейската лига – организация, която се бори с престъпността в световен мащаб. Битката е още по-оспорвана, а номерата и използваните хватки – по-оригинални от всякога. На фона на цялата тази забавна бъркотия, озвучена в трейлъра с парчето „Without Me“ на Eminem, нищо не се развива според първоначалните очаквания. Поне не и за симпатичния Гру, който отново е в играта и трябва да се справя с цялото женско царство около себе си, което включва сладката Марго, порасналата Едит и агент Люси.

Световният блокбастър на Universal Pictures и Illumination Entertainment ''Аз, проклетникът 2'' спечели зрителите през 2010 година и генерира приходи от 540 милиона щатски долара. В ''Аз, проклетникът 2'' отново се включват продуцентът Крис Меледандри и неговият впечатляващ творчески екип, които създадоха едни от емблематичните анимационни образи в съвременното кино – палавите жълти слуги.

''Аз, проклетникът 2'' идва у нас на 3D и 2D в избрани кина от 5 юли 2013 година.